Gears of War 3 får ett datum

September är den magiska månaden

2011 verkar ju blir året då en hel hög efterlängtade treor slåss om uppmärksamheten, och en av dem är sannolikt det största spelet till Xbox 360 i år. Gears of War 3 från Epic var ursprungligen planerat att släppas i april men en försening gav det tidigare ett vagt datum som sattes till höst/vinter 2011. Nu vet vi dock tack vare en tweet från Microsofts Graeme Boyd att det exakta datumet är den 20 september för större delen av världen, medan Japan får vänta ytterligare två dagar.

Förmodligen tycker Microsoft att detta är det perfekta datumet för deras storspel för året då det som vi rapporterat tidigare är just sådana tankar som ligger bakom förseningen, och det är förstås svårt att argumentera mot att september är lite hetare än april i denna bransch.

Man kan ju hoppas att denna extra tid ändå kommer att användas väl av Epic för att ytterligare förbättra ett spel som beräknades vara klart betydligt tidigare, men med bland annat ett kampanjläge för fyra personer samtidigt och maskingevärsmonterade motorsågar i mängder så ser jag fram emot att återse Marcus Fenix.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Johansson

Gabriel Johansson

Skribent

Gabriel gillar både små kluriga independent-spel och enorma storproduktioner. Försöker ständigt övertala folk om att han har ett liv även utanför spelvärlden.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading