Nytt innehåll till World of Warcraft

4.1 lägger till klassiker och en nygammal vän

Detaljer har kommit ut om nästa World of Warcraft-uppdatering, då den just nu ligger uppe på testservrarna. 4.1 lägger till en ny räd och två nya instanser, och självklart massor av mindre förändringar för alla klasser, däribland en helt ny förmåga för warriors, Rallying Cry, som ökar hela rädens liv med 20 % under en kort tid.

Räden är den tidigare spekulerade Firelands, där Ragnaros kommer tillbaka för att göra livet surt för hela Hyjal. Två andra klassiker återuppstår också, då Zul Gurub och Zul Aman återvänder som femmanna-instanser. För oss som spelat länge blir det med andra ord rena nostalgitrippen, men räkna med en hel del andra nyheter i uppdateringen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading