Arrowhead Studios är speciella.

De en fantastisk känsla för humor och tar inte sig själva eller sitt spel Magicka på alltför mycket allvar - och därav är det bara helt naturligt att expansionen till Magicka, som utannonserades under gårdagen, utspelar sig i Vietnam.

Japp, Magicka Vietnam ger dig fler möjligheter att spränga dina vänner i luften, NVA-goblins, säkerligen massor av Apocalypse Now-referenser och en titellåt där det låter som att en utvecklare sjunger ''The örn is the hörn'' i sin alldeles egna tolkning av The Trashmen - Surfing Bird - vilket i sin tur är en referens till Full Metal Jacket (nej, inte Family Guy).

Kort sagt kommer det nog att bli fantastiskt, vilket såklart kommer att bedömas vid släpp.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor