Datum för öppen Gears of War 3-beta

Bulletstorm är inte den enda vägen in

Misströsta ej om du inte ville köpa Bulletstorm för att komma åt den betan till Gears of War 3. Det visar sig nu att man kommer att köra en öppen beta-testperiod för flerspelarläget mellan den 25 april och 15 maj.

Pressutskicket nämner att förbeställningar av Gears of War 3 hos brittiska GAME ger tillgång till testperioden. Vi vet ännu inte om samma erbjudande gäller i Sverige, eller om det är exklusivt för GAME.

De som köpt Bulletstorm: Epic Edition kan börja testa Gears of War redan mellan 18 och 24 april. Och den här gången är betan inte vilken testperiod som helst, utan ett deltagande kan göra att du låser upp innehåll i det riktiga spelet sen.

Genomför du en betamatch får du en betatestarmedalj, och spelar du 50 matcher får du en ny karaktär som överförs till det kompletta spelet när du genomfört 10 matcher med honom. Genomför du 90 matcher får du en guldpläterad retro-Lancer som överförs till det kompletta spelet när du samlat ihop 100 offer med den.

Du får även lite godsaker om du spelar på vissa utvalda datum. Spelar du den 24 april får du en "flaming hammerburst"; en "flaming lancer" går till den som genomför en match den 25 april; "flaming shotgun får du den 2 maj och "flaming gnasher shotgun" får du om du avslutar en match den 9 maj.

Under hela beta-perioden kommer man att rulla ut fyra kartor, och tre spellägen. Kartorna Old Town och Trenches inkluderas från början. Dessutom kommer allt att köras på deras dedikerade servrar. Nu är det slut på gnället om fördröjningar förhoppningsvis!

Det ser alltså ut som Epic Games har en del att locka med för att få så mycket beta-testare som möjligt. Blir du en av dem?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Johansson

Robert Johansson

Skribent

Robert slänger sig snabbt och gärna på retroutgåvor och nyversioner enligt devisen "det var bättre förr". Håller SNES varmt om hjärtat, och tycker Brütal Legend var legendariskt brutalt.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading