Världen är inte galen, helvetet har inte frusit till is och ingenting har gått snett. I vad som är ett tecken på att allting är precis som vanligt, utannonserade Gearbox Software och 2K precis att Duke Nukem Forever försenas från sitt planerade datum tidigt i maj, till den 10 juni.

Detta genom en fantastisk film där en extatisk Randy Pitchford berättar att spelet snart är klart, och att det är helt otroligt. Det återstår att se om Duke faktiskt dyker upp när han ska, och förhoppningsvis återstår det inte 14 år av väntan.

Jag insåg precis att jag levt 60 % av mitt liv under tiden Duke Nukem Forever varit under utveckling, och att det säkerligen finns många läsare där ute som föddes ungefär när spelet började utvecklas, vilket är någorlunda galet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)