Det gigantiska onlinespelet Rift får nu sin första stora uppdatering. Uppdateringen kommer den 30 mars, och innehåller massiva nya invasioner då Alsbeth the Discordant, vem nu denna dam är, ser till att vara riktigt grinig under veckan som följer uppdateringens släpp.

Spelare av alla nivåer kan slåss mot invasionerna och få massor av nya föremål som är exklusiva för när invasionen är igång. Utöver detta kommer även en ny räd med det semesterkolonivibbande namnet River of Souls. I denna räd slåss du och dina 19 närmsta vänner mot Alsbeth och hennes arméer för att ta kål på henne.

En recension av Rift kommer under nästa vecka av undertecknad.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)