Det andra nedladdningsbara kartpaketet till Call of Duty: Black Ops kommer att släppas den 3 maj, och blir precis som föregångaren First Strike exklusivt till Xbox 360 under en begränsad, och tyvärr okänd, tidsperiod. Escalation, som kartpaketet heter, kommer att innehålla fem nya kartor.

Kartorna bär än så länge inga namn, och de vi vet från den poster som Australiensiska GAME råkade läcka är att kartpaketet innehåller följande scenarion: Seize the Zoo, Take the Hotel, Secure the Convoy, Raid the Stockpile samt Survive the Call of the Dead. Det sista scenariot kommer med största sannolikhet utspela sig i spelets zombieläge.

Inget pris är ännu känt, men räkna med 1200 Microsoft-poäng, i linje med tidigare kartpaket.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Contributor