Epic: "Gears of War fortsätter"

Men säg adjö till Marcus Fenix

Epic Games säger att Gears of War-universumet lever vidare efter Gears of War 3 - men att den nuvarande berättelselinjen avslutas i september.

Det var producenten Ron Fergusson som berättade detta i en intervju med CVG. Historien kring Marcus Fenix tar slut, men franchisen lever alltså vidare på ett eller annat sätt.

"Vi spränger inte världen, så Sera och Gears-universumet fortsätter att leva vidare. Vi ville inte heller förråda våra kunder och fans med en cliffhanger i slutet som får dig att vilja stanna kvar tills nästa spel, bara för att få ett slut på berättelsen. Vi vill ha ett avslut. Vi vill att folk ska känna sig nöjda att de var med i berättelsen från början och att de har levt igenom den."

När det gäller detaljerna kring detta slut kommenterar han:

"Vi tänker inte avslöja allt för vi vill behålla någon form av mystik. Detta är dock Marcus Fenix berättelse och folk bör bli nöjda efter att spelat igenom det."

Vi vet inte vart Gears of War tar vägen efter det tredje spelet men en Kinect-spinoff har ryktats om att vara under utveckling. Var skulle vi vilja ta Gears of War härnäst? Strategispel - eller kanske ett MMO?

Gears of War 3 släpps världen över den 20 september på Xbox 360.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robert Johansson

Robert Johansson

Skribent

Robert slänger sig snabbt och gärna på retroutgåvor och nyversioner enligt devisen "det var bättre förr". Håller SNES varmt om hjärtat, och tycker Brütal Legend var legendariskt brutalt.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading