Bethesda har förklarat att uppföljaren till The Elder Scrolls: Oblivion kommer att ha systemet 1-50 istället för tidigare 1-25. Det kommer i princip att ta lika lång tid att nå nivå 50 som det tidigare tog att nå den 25:e nivån.

Spelet är upplagt så att man går snabbare upp i nivå tidigt i spelet och att det systematiskt kommer att ta längre och längre tid. Det matematiska taket för spelaren ligger runt nivå 70, enligt Todd Howard på Bethesda.

Todd Howard berättar vidare att spelet nästan är för stort för sitt eget bästa, och att spelets öppna värld ungefär är i samma storlek som Oblivion. Skyrim ska innehålla runt 120 grottor och över hundra andra intressanta platser.

Här kan vi förhoppningsvis få se en större variation då Bethesda anställt mer personal som ska ha arbetat med mer varierade grottor och liknande.

Förväntar ni er ett spel fyllt till brädden med material?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)