Blizzards mycket efterlängtade spel Diablo III kommer att börja betatestas externt någon gång under årets tredje kvartal. Lovar de själva iallafall.

Det var nämligen en av Blizzards grundare, Mike Morhaime, som berättade detta inför deras investerare sent i går kväll svensk tid. Han nämnde bland annat att de interna betatesten startade förra veckan och att spelet ser riktigt bra ut.

Det mest intressanta som sades var dock att de satsar på en release redan under 2011. Men han poängterade att det inte var något officiellt datum, utan mer ett mål att sikta mot.

Personligen har jag höga förhoppningar på Diablo III; det kan mycket väl komma att bli årtiondets bästa spel och jag kommer förmodligen att ställa om mitt liv efter släppdatumet som komma skall. Är du lika exalterad som jag?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Roberth Läckström

Roberth Läckström

Skribent

Har spelat sedan Vic-20:s glansdagar och anser att Benefactor är DICE:s bästa spel hittills, utan någon som helst konkurrens.