Codemasters mycket lovande bilspel DiRT 3 släpps i dag - och redan har det dykt upp rykten om vad spelet kommer att få för nedladdningsbart material inom en snar framtid.

Inledningsvis rör det sig om fyra olika paket, enligt PS3Trophies, varav två av dessa innehåller nya banor och de andra två bjuder på fler bilar.

Samtliga paket kommer att innehålla extra event knutna till innehållet och fyra extra trophies/achievements vardera att låsa upp.

Exakt vilka bilar och sträckningar som ingår i paketen är ännu okänt. Det är däremot klart vad det nedladdningsbara materialet kommer att heta, vilket kan vara till stor hjälp om du själv vill försöka lista ut innehållet.

Banpaketen är nog lättast att klura ut, då dessa går under namnen Monte Carlo Track Pack och X Games Asia Track Pack, men vilka bilar tror du ingår i Power and Glory Car Pack respektive Mud and Guts Car Pack?

Någon information om vad paketen kommer att kosta har vi ännu inte fått, men det dyker antagligen upp i samband med att Codemasters bekräftar att ryktet stämmer och det verkligen är DLC på väg till DiRT 3 - om det nu är sant.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.