Kinect Me och Kinect Funtime på ingång

Säg hej till två nya Kinect-spel

Siliconera rapporterar att ”en källa” berättat att Microsoft kommer att premiärvisa en titel vid namn Kinect Fun Lab under E3-mässan som går av stapeln nästnästa vecka.

Vad det är för spel framgår dock inte, inte heller om det har någonting att göra med Kinect Me som dök upp på en lista från en åldersgränssättande organisation i Australien nyligen. Vem vet, kanske är Kinect Fun Lab och Me ett och samma spel?

Australiens klassificeringsnämnd hade dock med fler okända spel på listan, och utöver Kinect-spelen Hole in the Wall och Fruit Ninja fanns där två XBLA-spel med namnen Crimson Alliance respektive Fusion: Genesis. Vad detta är för spel och om de har någonting med Kinect att göra kan bara spekuleras i. Förstnämnda ska i vilket fall som helst innehålla ”fantasyvåld” och utvecklas av Certain Affinity (har bland annat gjort kartpaket till Halo: Reach och Call of Duty: Black Ops), medan Fusion-spelet innehåller ”milt science fiction-våld och grovt språk”.

Det är knappast chockerande att Microsoft tänkt visa upp fler Kinect-spel under E3, inte minst med tanke på vilken succé kameran blivit rent försäljningsmässigt. Utöver nyss nämnda spel, Dance Central 2 och Kinect Sports 2 hoppas vi få se betydligt fler titlar till kameratillbehöret i Los Angeles om två veckor, något vi med stor sannolikhet också kommer att få. Bland dessa finns sannolikt projektet Avatar Kinect och mobiltelefonsuccén Doodle Jump, och om vi har otur även Zumba Fitness 2, om det nu dyker upp till Microsofts konsol.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading