Age of Conan blir gratis

Vill hajpa spelet inför filmen

Det norska massiva rollspelet Age of Conan kommer att erbjuda ett gratisalternativ till dig som vill upptäcka Hyboria helt utan kostnad.

Någon gång i sommar är detta alternativt tänkt att släppas. Spelet kommer då att kallas Age of Conan: Unrated.

Spelets producent Craig Morrison berättar för vår modersida att tanken bakom det här är att få upp intresset för spelet igen - samt att det till hösten släpps ännu en film om vår kära barbar - dock ej med Arnold i huvudrollen.

Du som kommer att använda gratisvarianten av Age of Conan kommer att göra det med vissa begränsningar. Till exempel kan du inte ha lika många karaktärer på ditt konto och du får betala ett litet högre pris för saker du köper inne i spelet.

Kommer du i och med detta vara sugen på att testa det kanske vackraste MMORPG:et som släppts? Själv kommer jag i alla fall göra ett återbesök för att se vad som hänt under de tre åren som gått sedan jag sist lämnade Hyboria.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Roberth Läckström

Roberth Läckström

Skribent

Har spelat sedan Vic-20:s glansdagar och anser att Benefactor är DICE:s bästa spel hittills, utan någon som helst konkurrens.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading