Metal Gear Solid HD Collection bekräftad

Även Zone of the Enders får en HD-samling

Sony bekräftade precis via ett twitterinlägg att Metal Gear Solid verkligen får en HD-samling, något det har ryktats om länge. Både till PS3 och Xbox 360.

Några minuter senare fick vi även reda på att Hideo Kojimas andra mästerliga spelserie, Zone of the Enders, även den kommer att få en högupplöst kollektion.

Exakt vilka spel som kommer att ingå i Metal Gear Solid HD Collection är ännu oklart - tidigare rykten har sagt att det är del ett till tre, men nu verkar det som att även PSP-spelet Peace Walker (9/10) kan komma att ingå.

I inlägget nämner Sony nämligen att det ska gå att överföra sina framgångar mellan Metal Gear Solid: Peace Walker till PSP och Metal Gear Solid HD Collection till PS3, och så länge de inte har integrerat extrafunktioner i PSOne och PS2-titlarna borde detta innebära att samlingen även inkluderar PSP-spelet.

En omgjord version av denna titel har det dock hintats om sedan tidigare, men då helt för sig själv som nedladdningsbar titel via PS Store.

Kan detta i så fall betyda att de andra PSP-spelen med Snake i huvudrollen, såsom Portable Ops, också kommer att skalas om till HD? Vi får helt enkelt vänta och se.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading