Det verkar som att nästa nedladdningsbara paket till Call of Duty: Black Ops kommer att innehålla så mycket som fyra nya kartor och ett nytt zombiescenario, i alla fall enligt ett suddigt reklamblad från GameStop som Xbox360Achievements lyckats fånga på bild (det kan vara så att det bara är fotografiet som är suddig och inte själva bladet).

Någon information om de olika banorna är svår att urskilja från fotot, mer än att de nya banorna går under namnen Hangar 18, Hazard, Silo och Drive-In.

Om bilden är äkta eller ej är svårt att avgöra - vi får helt enkelt vänta och se.

Om informationen stämmer kommer det antagligen att landa på ett pris runt 1 200 Microsoftpoäng eller 135 kronor på PSN när materialet väl släpps, eftersom detta var prissättningen på senaste kartpaketet Escalation Map Pack till samma spel.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.