Vad spelar du i midsommarhelgen? [vecka 25 2011]

Vi frågar - du svarar. Sen dansar vi små grodorna.

Det är dags för midsommar, och hela redaktionen går på en välbehövlig tredagarshelg. Men tro inte att det blir tyst från oss på Eurogamer.se, för vi har alla gott om saker att spela. Och så kommer det en del artiklar här på sajten också.

Själv har jag traskat ned i helvetet i Garcia Hotspurs kängor. I Shadows of the Damned (PS3, Xbox 360) spöar jag demoner och letar efter min raffset-klädda flickvän. Smått surrealistiskt är det, och recensionen kommer i dagarna.

Fredrik har bestämt sig för att fördjupa sig i Decepticons och Autobots förtrollade värld i Transformers: Dark of the Moon (PS3, Xbox 360, Wii, DS, 3DS) och kämpar vidare i White Knight Chronicles Origins (PSP) när han är på resande fot.

Håkan Öberg grottar vidare med Dungeon Siege III (PC, PS3, Xbox 360) - hans första recensionsspel för oss.

Jimmy börjar bli klar med The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (Nintendo 3DS) och bereder sig på apkonster med Ape Escape (PS3 Move).

Linus har gett sig ut på en mardrömslik resa till Underlandet i Alice: Madness Returns (PC, PS3, Xbox 360), och vältrar sig i knivar och gothkläder.

Gabriel leker med skräcken han med, och sjunger på Morrisseys låt Alma matters medan han spelar F.E.A.R. 3 (PC, PS3, Xbox 360).

Joakim fajtas som en gud i Super Street Fighter IV: Arcade Edition (PS3, Xbox 360). Han har till och med en rejäl arkadsticka som han .

Mikael Lindberg har precis lämnat in sin recension av Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2012 (PC, PS3, Xbox 360), som publiceras nu i helgen.

Men nu vill vi vet vad du spelar - så, vad spelar du?

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (7)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading