På E3-mässan i år visades det upp många intressanta spel vi förhoppningsvis kommer att få ta del av inom en snar framtid.

Vad vi däremot inte fick se någonting av var Sorcery - en väldigt lovande Move-titel som presenterades och trollband publiken under förra årets stora mässa i Los Angeles - och många har börjat spekulera i om projektet är nedlagt då vi inte fått se någonting nytt av det sedan förra årets Gamescom.

Lyckligtvis är så dock inte fallet, enligt en brittisk talesman från Sony, som svarade att spelet fortfarande är under utveckling efter att DealSpwn frågade vad som hände med Sorcery.

Härliga besked för alla som ser fram emot att svinga trollspön likt Harry Potter i en värld inspirerad av irländsk mytologi. Nu är frågan bara hur länge vi kan tänkas behöva vänta tills spelet blir färdigt?

Ser du fram emot Sorcery?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.