Det har gått flera rykten om att förra årets danska Xbox Live Arcade-klassiker Limbo skulle kunna dyka upp till PlayStation Network, inte minst efter att spelet återfanns på en lista hos Koreas klassificeringsorgan på uppdrag från Sony tidigare i veckan.

Men även för ett år sedan pratades det om Limbo utanför Xbox 360-plattformen; då var det ESRB som satte igång spekulationerna. Några dagar senare tog man dock tillbaka dessa uppgifter på utvecklarens begäran.

Och efter en del om och men har utvecklarstudion Playdead nu bekräftat att titeln kommer att dyka upp till PS3 via PSN, men även till PC via Steam.

Enligt Joystiq kommer är det Playdead själva som sköter för båda konverteringar av spelet. Om detta kommer att innebära något extramaterial eller andra förändringar av fjolårets succé ville de dock inte kommentera när våra brittiska kollegor kontaktade dem under gårdagen, men de lovade komma med "fler detaljer snart".

Exakt när Limbo släpps på de nya formaten är ännu oklart, men det kommer att dyka upp "väldigt snart" så förhoppningsvis behöver ni utan Xbox 360 inte vänta allt för länge innan ni kan lägga vantarna på detta underbara spel som Jonas gav betyget 9 i sin recension av spelet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

Kristoffer Nyrén

Kristoffer Nyrén

Skribent

Speltok från den stora ön i väst som just nu klädd i läderlappsdräkt varvar svettande i dansspel till Kinect med bilspel och galen japansk strategi.