I och med Facebook otroliga popularitet har små sociala spel som Farmville och Mafia Wars blivit otroligt populära. Nu när Google kommer med sitt eget sociala nätverk Google+ är frågan vad de kan ha hittat på för nånting spännande.

Slashgear har undersökt det här lite närmare och hittat lite information i hjälpsidorna. Där står "Om du letar efter uppdateringar som delas från spel så kolla då in Spelströmmen". Länken till den här "spelströmmen" leder dock inte till någon sida än så länge.

Det är inte första gången som det har hittats referenser till spel. I källkoden kan man hitta referenser till flera olika API som t.ex "/_/games/getGameFriends", "/_/games/getActivities" och "/_/games/postToStream". En API är - för de som inte vet - ett gränssnitt som tillhandahåller funktionalitet åt programmerare.

Slashgear har tidigare också skrivit om Google+ Social Gaming Team som består av flera utvecklare som hittills tjänat sina pengar på spel på facebook och kommer nu börja göra spel till Google+.

Så vad tror ni? Kan Google+ få casualspelarna att överge Facebook?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.