ABC News Radio rapporterar att ett kinesiskt par har sålt sina tre barn för att bekosta sitt beroende av onlinespel på internetkaféer. Paret fick först fått en pojke som de skickade till pappans föräldrar för att de inte ville fostra barnet, när de sen fick sitt andra barn (en flicka) sålde de det barnet för ca 2900 kronor.

Efter att de upptäckt att de kunde tjäna pengar på barnafödande sålde de sin förstfödda pojke för ca 10 gånger så mycket. Sedan födde de ett till barn som de också sålde för ca 29000 kronor.

Det var när mannens föräldrar fick reda på vad de hade gjort som polisen tillkallades. När de blev frågade om de försvunna barnen sa föräldrarna att de "inte ville uppfostra barnen, bara sälja dem för pengar".

Enligt Sanxiang City News har föräldrarna sagt att de inte visste att de brutit mot lagen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.