Activision lade ner utvecklingen av True Crime: Hong Kong tidigare det här året. Nu har Square Enix köpt rättigheterna för att återuppväcka spelet.

True Crime är ett öppet actionspel i samma stil som Grand Theft Auto, fast där din karaktär är på rätt sida om lagen. Det skulle bli det tredje spelet i serien, efter True Crime: Streets of LA och True Crime: New York City. Square har dock inte köpt rättigheterna till namnet, så det kommer byta namn till någonting annat innan det släpps.

Spelet jobbas fortfarande på hos utvecklaren United Front Games, och Square Enix London övervakar utvecklingen, samma kontor som såg efter Batman: Arkham Asylum och Just Cause 2. Något datum för släpp är ännu inte satt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.