Igår kom glada nyheter för alla ni som lurar på att spela igenom det klassiska Deus Ex en gång till innan Deus Ex: Human Revolution släpps i slutet av augusti. Efter fyra års utveckling har äntligen Deus Ex: New Vision släppts.

New Vision är en modifikation till Deus Ex som byter ut de föråldrade lågupplösta texturerna till nya högupplösta versioner. Vi på Eurogamer.se har inte hunnit testa det än men skärmdumparna ser lovande ut. Enligt utvecklaren har ungefär 75 % av världstexturerna bytts ut.

Läs mer eller ladda ner på Moddb.com

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.