Den tredje delen i den ultravåldsamma och överdrivna spelserien Serious Sam kommer tillåta fyra personer att spela på samma skärm och ett samarbetsläge för upp till sexton spelare över nätet. Croteams programmerare Alen Ladavac säger till Rock Paper Shotgun att det är fansen som bestämmer.

"Serious Sam är känt för sina frenetiska samarbetslägen och flerspelarlägen så vi ville vara säkra på att Serious Sam 3 skruvar upp kaoset extra mycket med både delad skärm och lokalt samarbetsläge när det släpps. Fans har varit väldigt högröstade på Facebook och på forumet angående delat skärmläge så vi ville vara säkra på att överstiga deras förväntningar".

Fork Parker från utgivaren Devolver passade också på att säga några inte allt för väl valda ord om funktionen.

"Visuell identifiering av fiender tillåter mer träffsäkra ras- och könsrelaterade kommentarer under deathmatch och capture the flag", sade han.

"Närheten tillåter oönskade sexuella närmanden mot motståndare utan rädsla för repressalier på grund av deras rädsla att förlora ledningen i team deathmatch."

"Leons mamma brukar gå förbi i såna här löjligt korta shorts som precis visar kanten på hennes röv. Seriöst, du måste se dem", avslutar Parker.

Sen fortsatte han med att klaga på att deras fans är nördar som borde skaffa jobb och köpa spelet istället för att spela hos kompisar, och diskuterade även de möjliga fördelarna med porr på delad skärm.

Jag visste inte att Duke Nukems sparkade manusförfattare jobbade på Devolver.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.