Vi har tidigare rapporterat att Bethesda hotat att ta till legala åtgärder mot den svenske Minecraft-skaparen Notch på grund av att han valt att döpa ett kommande spel till Scrolls.

Notch skriver nu på sin blogg att han kommit fram till en lösning med inspiration från serien Game of Thrones, i vilken den åklagade dvärgen Tyrion väljer "rättegång genom strid".

"Jag utmanar Bethesda på en match i Quake III. Tre av våra bästa krigare mot tre av era bästa krigare. Vi väljer en bana, ni väljer den andra, vi kör slumpmässig ordning. 20 minuter per match och högsta mängden frags över de två banorna vinner.

Om vi vinner drar ni tillbaks stämningsansökan. Om ni vinner kommer vi ändra namnet på Scrolls till någonting ni är okej med."

Han avslutar blogginlägget med att påpeka att han är helt seriös.

Säga vad man vill om Notch, men jag gillar hans stil och hoppas verkligen att Bethesda antar utmaningen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.