Gearbox Software planerar ett nytt Duke Nukem

Kotaku.com rapporterar att Randy Pitchford, vd på Gearbox, avslöjade detta på PAX.

"Och snart.. Jag vet att ni listat ut att, när Gearbox förvärvade spelserien, så gjorde vi det inte bara för att vara säkra på att vi alla skulle få spela Duke Nukem Forever, utan för att vi ville göra vårt eget Duke-spel.

Vi kommer snart prata om det, men inte idag."

Detta överensstämmer med det tidigare uttalandet från Take2 då de sade att vi kommer att få se en framtida Duke Nukem IP från det här företaget.

Pitchford pratade också på PAX om det "blandade mottagandet" Duke Nukem Forever fick.

"Jag hoppas att några gillade det. När jag grävde genom alla grejer som 3D Realms hade gjort förväntade jag mig en katastrof och jag är faktiskt ganska nöjd.

Jag är glad att vi inte bara räddade spelserien, utan också tog oss tiden att visa världen vad de där killarna har pysslat med i alla dessa år. Jag är också stolt över vad vi lyckades tillföra spelet. Jag tror vi lyckades göra det lite bättre."

Vi får hoppas att Gearbox i framtiden ger oss det Duke Nukem vi väntat på så länge.

Vad tycker ni? Är Duke Nukem slut som artist eller kommer hertigen åter regera?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.