Blizzards oerhört emotsedda actionrollspel Diablo III har nu officiellt börjat betatestas.

Detta enligt spelets officiella blogg på Battle.net. De första inbjudningarna gick ut under gårdagen.

Som vanligt när det kommer till Blizzards spel kommer det först att gå ut inbjudningar till dem som anmält sitt intresse, men senare kommer det att även delas ut koder via diverse evenemang och tävlingar.

Du som har turen att komma med kan helt öppet prata om vad du upplever då det inte finns någon NDA (Non Disclosure Agreement) för denna testfas. Dock vill företaget givetvis ha information om buggar och andra olägenheter som dyker upp.

De går också ut med en varning om att denna nyhet kommer att resultera i massiva phishing-försök och betonar att Blizzard aldrig kommer att fråga efter inloggningsuppgifter eller annan personlig information. Om du blir inbjuden till betatesten kommer du att se detta när du loggar in på ditt Battle.Net-konto.

Så klicka aldrig på länkar skickade via e-post, då det med allra största sannolikhet är ett försök att kapa ditt konto.

Nog med information - spring iväg och se om du kommit med i testandet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Mikael Åkesson

Mikael Åkesson

Artikelredaktör

Prylnörd som spelat tv- och datorspel sedan början av 80-talet. Har en förkärlek till spel med mycket smyg- och stealth-inslag och håller Thief II som höjdpunkten i genren och ett av de bästa spelen genom tiderna.