Då var det äntligen officiellt; Star Wars: The Old Republic kommer att finnas ute i handeln i år.

Närmare bestämt precis innan jul med det exakta datumet 22 december för oss i Europa. I Nordamerika kommer spelet att ges ut två dagar tidigare. Detta avslöjade de under Eurogamer Expo och det går även att läsa om på spelets hemsida.

BioWare har också meddelat vad månadskostnaden kommer att bli. När du köper spelet får du som vanligt 30 dagars spel och därefter kommer följande prislista att gälla:

  • 1 månads prenumeration: €12,99
  • 3 månaders prenumeration: €35,97 (€11,99 per månad)
  • 6 månaders prenumeration: €65,94 (€ 10,99 per månad)

Många har väntat på denna information sedan spelet utannonserades för snart tre år sedan. Spelet, som är BioWares första MMORPG, har haft en enorm budget och är ett risktagande i en genre som helt dominerats av World of Warcraft i snart sju år.

Nu är det bara att vänta och se om titeln lyckas slå sig in på marknaden eller om även detta spel kommer att krossas av Blizzards ångvält.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Mikael Åkesson

Mikael Åkesson

Artikelredaktör

Prylnörd som spelat tv- och datorspel sedan början av 80-talet. Har en förkärlek till spel med mycket smyg- och stealth-inslag och håller Thief II som höjdpunkten i genren och ett av de bästa spelen genom tiderna.