Första informationen om nästa Assassin's Creed

Desmonds berättelse avslutas år 2012

Handlingen som startade i Assassin's Creed kommer att avslutas innan december 2012, och det låter på Ubisoft Montreal som att berättelsen om huvudpersonen Desmond Miles kommer att knytas ihop då med.

"I Assassin's Creed skapade vi en tidslinje där världen går under i december 2012", berättade Assassin's Creed: Revelations kreativa chef Alexandre Amacio för Eurogamer. "Den tidpunkten är snart här, och vi måste ju givetvis bli klara innan dess."

Ubisoft Montreal har skapat fyra huvudspel i Assassin's Creed-serien, och fjolårets Assassin's Creed Brotherhood belönades med betyget 8/10.

När Desmonds berättelse har avslutats kommer serien förmodligen att kretsa kring en ny huvudperson. Och spelen kommer förmodligen inte att släppas årligen i framtiden heller.

"Assassin's Creed handlar om cykler. Vi har Ezios och Altairs cykler som nu kommer att avslutas i Revelations, och sedan har vi Desmonds cykel som tar slut i december 2012", sade Amacio. Men det finns många andra i världen - det är hela vitsen. Historien är en enda stor lekplats."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Toby Lee

Toby Lee

Contributor

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Om huvudpersonen i GTA V var en kvinna

... men pratade i samma stil som spelets män.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading