Bethesdas QA har klarat Skyrim på 136 minuter

Det tar nog lite längre tid för dig

En speltestare på Bethesda har satt ribban för The Elder Scrolls V: Skyrim, och har lyckats spela klart det kommande rollspelseposet på bara två timmar och 16 minuter.

Bethesdas blogg går det att läsa att QA-representanten Sam Bernstein utmanade utvecklaren Jeff Browne för att se hur fort de kunde klara spelet. Detta för att fira att spelet snart ska lanseras.

Bernstein klarade spelets huvudsakliga handling på 2 timmar, 16 minuter och 10 sekunder - vilket bara var 20 sekunder snabbare än Brownes tid. Inga fusk var tillåtna, och båda spelarna tog tydligen olika vägar genom spelet.

Blogginlägget understyker att det lär ta mycket längre tid för vanliga spelare att klara det. "Våra utvecklare har flera års erfarenhet och vet om alla sätt att snabbt ta sig igenom spelet", står det i inlägget.

Det här är inte första gången det händer. Innan Fallout 3 släpptes spelade Bernstein mot Browne igen, och vann då med en speltid på bara 75 minuter.

Jimmy var i London härom dagen och spelade The Elder Scrolls V: Skyrim i två och en halv timme. Ni kan läsa hans förhandstest och intervju med utvecklarna nu på måndag. Vi på redaktionen är dock djupt besvikna över att han inte hann spela klart det på den tiden. Har du någon förklaring, Jimmy?

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Toby Lee

Toby Lee

Contributor

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading