Mass Effect 3-demo i januari

Tidigare åtkomst om du köper Battlefield 3

BioWare och Electronic Arts har bekräftat att de kommer att ge ut ett demo från den tredje delen av deras kommande Mass Effect 3, den avslutande delen i deras episka rymdsåpa om Shepard och dennes kompisar. Detta enligt ett meddelande via spelets Twitter.

Tidigare i dag släpptes en video på när en person öppnade ett exemplar av Battlefield 3 och bland innehållet fanns ett blad som välkomnade spelaren en tidigare åtkomst till Mass Effect 3:s flerspelardemo. Kort därefter kom alltså kvittret.

Det fullständiga demot kommer att innehålla både en sektion i enspelarkampanjen samt en del av det nya flerspelar läget. Exakt vilket datum demot kommer att vara tillgängligt kommer BioWare att meddela någon gång under november.

De sade dock inget om huruvida demot kommer till samtliga plattformar samtidigt, men vi kan alltid hoppas på det.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Mikael Åkesson

Mikael Åkesson

Artikelredaktör

Prylnörd som spelat tv- och datorspel sedan början av 80-talet. Har en förkärlek till spel med mycket smyg- och stealth-inslag och håller Thief II som höjdpunkten i genren och ett av de bästa spelen genom tiderna.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading