Jurassic Park kommer inte att släppas till Xbox 360 under 2011. Spelet kommer fortfarande släppas den femtonde november på PlayStation Network och PC, men bristen på en europeisk utgivare gör att de som har en Xbox 360 kommer få vänta på att besöka Isla Numblar till någon gång under 2012.

En talesperson från Telltale Games skriver på deras forum:

"Europa är viktigt oss så vi jobbar hårt för att släppa spelet på PSN i Europa på samma dag som här i Nordamerika. Vi kommer förhoppningsvis att kunna bekräfta det snart.

Vad gäller Xbox 360 så är vi inte en europeisk utgivare, med andra ord så har vi inte ett kontor i Europa. Det betyder att vi måste hitta en utgivare där borta för att ni ska få spelet.

De goda nyheterna är att vi kommer kunna annonsera det snart. Så även om vi inte kommer kunna få ut 360-versionen innan årets slut kommer vi göra allt vi kan för att ni ska få det så snart som möjligt."

Påverkar detta dig något?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Håkan Öberg

Håkan Öberg

Skribent

Håkan tycker ofta att det var bättre förr, gillar djupa diskussioner och slutar spela World of warcraft en gång i kvartalet.