Skyrims extramaterial blir färre och bättre

Dessutom uppdateras spelet redan dag ett

Med bara ett par dagar iväg från släppet The Elder Scrolls V: Skyrim har Wired fått ut lite smått och gott om det kommande rollspelets nedladdningsbara tilläggspaket från skaparen Todd Howard.

"Vi kommer inte att göra massor av det. Vår övergripande plan är att det inte ska komma lika många [tilläggspaket], men att de kommer vara större och ha mer substans. Målet överlag är inte nödvändigtvis att släppa mer innehåll, utan att göra spelet bättre," berättar han.

Bethesda var tidiga med att släppa nedladdningsbart material till sina spel, men Oblivion, föregångaren till Skyrim, fick också en del kritik för det som kom ut. Först ut var till exempel den ökända hästrustningen; för tre dollar kunde du köpa en rustning till din häst, något som kanske inte satt så väl med spelets episka äventyrande.

Sådant lär vi förhoppningsvis slippa, och kanske stryker Bethesda alla poänglösa vapenpaket och dylikt för att istället fokusera på expansioner som tillför spelet något.

Vidare meddelar Howard att inget material kommer släppas förrän efter julhelgen. Däremot kommer spelet att uppdateras till version 1.1 för alla plattformar redan samma dag som det kommer i butikerna, så de värsta barnsjukdomarna är förhoppningsvis väck redan när du stoppar in skivan.

Skyrim släpps till PC, PlayStation 3 och Xbox 360 den 11/11/11, alltså på fredag. Vår recension publiceras på torsdag.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading