The Last Story på gång i Europa?

Det ryktas om namnbyte och släppdatum

Legendariske rollspelsmakaren Hironobu Sakaguchi, som ligger bakom Final Fantasy-serien, släppte tidigare i år spelet The Last Story i Japan.

Som vanligt har vi här i väst fått klara oss utan det sedan dess, men nu kanske vi äntligen kan få lägga vantarna på detta actionrollspel?

Wiitalia har nämligen snubblat över lite rykten kring spelets eventuella Europasläpp. Tydligen ska namnet ha bytts ut till The Last World och spelet ska komma i en butik nära dig den 24 februari nästa år.

De bygger spekulationerna på Nintendos framträdande på senaste GameCom samt en demoversion av spelet som fanns att testa på Vienna Game City.

Spelet fick överlag bra recensioner när det släpptes i det rollspelstokiga landet i öster, framförallt då för den välskrivna storyn. The Last Story/World är ett actionbetonat rollspel med både en- och flerspelarläge.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading