Förstapersonsuppdrag i Assassin's Creed: Revelations

Nytt perspektiv i spelserien

Varning för spoilers!

Med bara en dryg vecka kvar till release har Ubisoft avslöjat att Assassin's Creed: Revelations kommer att innehålla uppdrag som spelas ur förstapersonsperspektiv. Under dessa sekvenser kommer du att kontrollera spelets egentliga huvudkaraktär, Desmond Miles, som efter händelserna i slutet av Assassin's Creed: Brotherhood är fångad i en slags drömvärld som maskinen Animus skapat.

Spelets mission design director, Falco Poiker, säger att spelaren måste uppleva dessa uppdrag för att förstå dem.

"Det är väldigt svårt för mig att beskriva dem, men det är lite som en Dahli-aktiga förstapersonsplattformare. Det är definitivt en avstickare och en väldigt cool sådan. Du får massor av information om Desmond och hans bakgrundshistoria genom att klara dessa uppdrag", berättar Poiker.

Poiker passar även på att dra paralleller till filmen Inception, eftersom Desmond är fast i ett drömlikt stadie och kontrollerar Ezios minnen. Ezio i sin tur kan komma åt Altaïrs minnen.

Hur det hela hänger ihop får vi veta nästa vecka, när Assassin's Creed: Revelations släpps. Vår recension publiceras på måndag.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading