Mycket stort antal uppdrag i Skyrim

Nya uppdrag genereras automatiskt

Det är mycket snack om årets stora rollspelsupplevelse just nu. The Elder Scrolls V: Skyrim släpps i veckan och vi får reda på mer och mer om vad spelet kommer innehålla.

Nu har Wired fått tag på producenten Todd Howard igen och den här gången är det uppdragen de diskuterat. Även på den fronten är tanken att Skyrim ska vara större än något annat.

Utöver alla de uppdrag du får från huvudhistorien och gillena kommer spelet automatisk att generera fler sidouppdrag. De ska kunna fås av allt ifrån krogägare med banditproblem till alkemister som saknar ingredienser till sina trolldrycker.

Detta ligger i linje med det Jimmy rapporterade om efter sin diskussion med Matt Carofano för en månad sedan om spelberättelsemotorn Radiant Story. Denna motor ger spelaren unika upplevelser, men som aldrig för dig så långt bort att spelet helt tappar fokus kring huvudberättelsen.

Tanken är inte bara att få lite extra fickpengar till din hjälte, utan ävenl för att uppmuntra dig att utforska mer. Skyrims värld sägs som bekant vara enormt stor och det stora antalet uppdrag ska hjälpa dig att hålla upptäckarglöden vid liv.

På fredag släpps till sist The Elder Scrolls V: Skyrim till Xbox 360, PlayStation 3 och PC. Då är det dags att se hur många timmar vi kommer orka utforska skogarna, bergen och grottorna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading