I vanliga fall brukar spel till Xbox 360 flyta på lite bättre om de installeras på hårddisken, men så verkar inte vara fallet med The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10). Utvecklarna Bethesda har gått ut och officiellt meddelat att det finns vissa problem med grafiken om spelet installeras.

Det är vissa texturer i spelet som inte visas som de ska när Skyrim spelas från hårddisken. Det är något som ska lösas till nästa uppdatering av spelet lovar Bethesda. Men så länge är det nog säkrast att spela direkt från skivan om du vill ha en så snygg upplevelse som möjligt.

Problemet ska inte påverka de som spelar på PC eller PlayStation 3.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Fler artiklar av Simon Campanello