Första extramaterialet till Assassin's Creed: Revelations på gång

Flerspelarläget får nya karaktärer och vapen

Det dröjde inte många dagar efter lanseringen av Assassin's Creed: Revelations innan det första nedladdningsbara materialet fick ett datum.

Ubisoft har nämligen berättat att de kommer att släppa Ancestors Character Pack den 13 december. Materialet kommer att innehålla fyra nya karaktärer att använda i flerspelarläget.

De fyra nya karaktärerna är Corsair, Brigand, Privateer och Gladiator, och de kommer alla att ha sina egna, unika vapen och avrättningsrörelser. Materialet kommer att kosta 320 poäng på Xbox Live och drygt 40 kronor på Playstation Network.

"Assassin's Creed: Revelations är roligt att spela och bjuder på intressanta berättelser, men rent spelmekaniskt finns det inte så mycket nytt att hämta", skrev Toby i sin recension av spelet, som släpptes i tisdags till Xbox 360 och PS3. PC-spelarna får vänta till den 1 december.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Om huvudpersonen i GTA V var en kvinna

... men pratade i samma stil som spelets män.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading