Utvecklingskit kommer till Skyrim

Och de baklängesflygande drakarna utrotas nästa vecka

Bethesda, som ligger bakom The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10), har utannonserat ett par intressanta saker för PC-spelarna.

Ett Creation Kit ska tillåta den som är sugen på sådant att modifiera spelet, så räkna med en hel del sköna YouTube-klipp och förhoppningsvis lite schysta tillägg till spelet också (en hästrustning kanske?).

I samma veva lanseras också Steam Workshop som låter dig ladda upp dina kreationer direkt på Steam, allt för att underlägga delande av moddarna.

Samtidigt meddelar de att det ska bli skärpning med spelets många buggar. En uppdatering till 1.2 släpps nästa vecka till PC, och så snart den är godkänd också till PlayStation 3 och Xbox 360. De lovar dessutom att bli bättre på att kontinuerligt åtgärda problemen i det jättelika rollspelet.

"Vi vet att det här är ett jättelikt spel och alla har olika upplevelser. Vi ska fortsätta att göra allt vi kan för att förbättra spelet för så många som möjligt varje dag. Vi inser också att med miljontals som spelar Skyrim så måste vi vara mer försiktiga med våra uppdateringar. Om vi blir för aggressiva när vi försöker fixa småsaker, riskerar vi att förstöra något större", skriver Bethesda på sin blogg.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading