Assassin's Creed tar aldrig slut

"Vi har hela tiden folk som tänker på spelen"

Ett stort spel om året och ännu fler till olika handhållna enheter är facit efter fyra år med Assassin's Creed.

När [a]listdaily intervjuar Ubisofts Tony Key menar han att det inte är någon risk att de korta intervallerna mellan titlarna betyder att de kommer bränna ut serien - den är tänkt att kunna fortsätta länge.

"Metaberättelsen är menad att kunna fortsätta i all evighet. Vi kan fortsätta att ta den här serien dit vi vill - det är den spännande delen av det", säger han.

Samtidigt vill han påpeka att spelen inte är några hafsverk utan att det ligger rejält med arbete bakom varje, även om en ny installation i huvudserien dyker upp varje år.

"Vi arbetar på dem mycket längre än ett år och en del av det är att vi har många studior. [...] Det betyder att vi har massvis med resurser fokuserade på det. Vi har hela tiden folk som tänker på det, så vi har massor av folk som arbetar på kommande verk och medan de jobbar tänker vi redan ut nästa projekt", säger Key

"Jag hoppas att folk släpper det där med att vi bara hastar ut spelen; vi gör inte ett Assassin's Creed-spel på ett år. Det är något vi vill att folk ska förstå och förhoppningsvis kan vi få ut det budskapet."

Ett nytt Assassin's Creed lär släppas någon gång under nästa år. Troligtvis har Ubisoft redan nu hållit på med det ett bra tag; och, om man ska tro Tony Key, bör upplägget för även nästa års spel ligga på ett bord någonstans.

Toby var lite besviken på Assassin's Creed: Revelations när han recenserade det.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading