Skyrim säljer riktigt snabbt

Speciellt på Steam

Det går bra för The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10). Valve har nämligen avslöjat att spelet är det snabbast säljande i nedladdningstjänsten Steams historia.

"Vi är förtjusta att Bethesda valt att använda Steamworks för att sköta om Skyrim, både i fysiska handeln och digitalt", sa Jason Holtman från Valve till vår modersajt.

Moderbolaget bakom Skyrim, ZeniMax, har också berättat att fysiska exemplar av Skyrim har skeppats i drygt tio miljoner exemplar, vilket är riktigt imponerande. Detta motsvarar ungefär 650 miljoner dollar i vinst sedan spelet lanserades.

ZeniMax VD, Robert Altman hade följande att säga om framgångarna:

"Vi gläds åt att Skyrim fortsätter att plocka hem höga betyg och utmärkelser från hela världen. Vi är mest tacksamma till våra fans för deras stöd och entusiasm, och deras kärlek för de hundratals timmar av spelande som Skyrim erbjuder. Vi fortsätter att kämpa för att leverera underhållning av högsta kvalitet för alla."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading