Gott nytt år allesammans!

Nedräkningen har varit lång, men nu är det äntligen dags att presentera Läsarnas bästa spel 2011. Förra året vann Red Dead Redemption både denna omröstning och Årets spel-omröstningen inom redaktionen. Men nya år kräver nya spel, och vi presenterar nu era favoriter under 2011.

Läsarnas tredje bästa spel 2011. The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10)

Alestes: "Detta spel har troligtvis den mest välgjorda utforskningsbara spelvärlden någonsin och Jeremy Soules bästa soundtrack, men lider av dåligt användargränssnitt på PC:n och uppdragsdesign som jag tycker är bristfällig."

njthorsen: "Fantastiskt välgjord värld men saknar helt själ."

Mac_da_man: "2011 har bjudit på många riktigt bra spel, men Skyrim är det som jag tycker har varit bäst för året. Det är ett enormt stort och välgjort spel, friheten är total, stämningen och känslan är oslagbar och genren har varit min favorit sen jag var liten. "

JoHaX360: "Kan bara säga att det är så grymt"

Amusei: "Spelen i Elder Scrolls serien blir bara bättre och bättre för varje spel som släpps och Skyrim är inget undantag då det känns som det mest kompletta spel som någonsin släppts och är det enda spel jag hade över 200 speltimmar på redan under första veckan."

Roenbaeck: "Man kan sänka hur många timmar som helst i detta spel."

Fredrik_Hedlund: "Även om konsol-versionerna (speciellt den på PS3) kämpar med en del jobbiga buggar är det svårt att finna ett annat spel som är så pass stort, gediget och tids-stjälande som Skyrim."

T.K.O.T.H44: "Långt, och med uppfyllande underhållning"!

Macke_86: "För jag har tyckt de varit roligast."

knasten: "Verklighetstrogen" simulering av en magisk värld!"

Gå till nästa sida för att se nästa spel i listan!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (14)