Att Activision kommer att släppa ett nytt Call of Duty i vinter är det nog ingen som tvivlar en sekund på. Om spelet kommer följa de senaste årens trend så kommer det bli ett spel från utvecklaren Treyarch, som låg bakom Call of Duty: Black Ops.

Nu har det dykt upp ledtrådar som tyder på att nästa Call of Duty blir en direkt uppföljare till Black Ops, då Activision har registrerat domänen blackops2.com. Detta enligt uppgifter från fusible.com.

Tidigare har Activision registrerat domäner ända upp till Black Ops 6, men då var just siffran 2 mystiskt frånvarande. Men nu är alltså även Black Ops 2 registrerat. Om detta är ett tecken på att vi kommer få se en uppföljare på Alex Masons äventyr eller om detta bara är en helgardering från Activisions sida lär vi få veta senare i år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.