På Eurogamer.se betygsätter vi inte spel efter traditionell modell. Det gamla systemet är förlegat och ger om möjligen en praktiskt summering, men knappast en rättvis. Istället låter vi på Eurogamer-redaktionen texten tala och det händer att ett spel tilldelas en av tre olika markörer. Dessa är "Essentiellt", "Rekommenderas" och "Undvik".

Undvik

Undvik delar vi ut till ett spel som vi anser att alla bör undvika som pesten - titlar som i grunden är så dåliga i sin helhel att vi helt enkelt inte kan rekommendera dem. Det är som tur är sällan vi springer på denna typen av upplevelser, men när det väl sker kommer denna markör att dyka upp. Undvik kommer bara att användas enstaka gånger om året.

Rekommenderat

Rekommenderat tillfaller spel som utmärker sig speciellt exempelvis inom den genre eller serie som de tillhör. Det är inte nödvändigtvis ett spel av skyhög kvalitet, men som likväl förtjänar att rekommenderas. Vi räknar med att dela ut denna markör åtminstone ett par gånger varje år.

Essentiellt

Essentiellt delas ut till mästerverk - spel som är så bra att alla som gillar spel måste testa dem. Här talar vi om det bästa av det bästa, och markören kommer inte synas särskilt ofta. Endast vid enstaka tillfällen.

OBS! Det är som sagt möjligt för ett spel att inte få en markör, och detta kommer faktiskt att hända relativt ofta. De recensioner som inte har en markör kommer helt förlita sig på texten.

Vill du få ditt spel recenserat? Kontakta Andréas Göransson på (andreas.goransson@eurogamer.se)

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons