Skyrim 1.4-patch detaljerad

Ska fixa PS3-lagg och mycket annat

Bethesda har gått ut med vad som kommer att finnas med i den kommande 1.4-uppdateringen till The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10). Det huvudsakliga syftet är givetvis att åtgärda de problem med lagg som plågat PlayStation 3-versionen av spelet, men mycket annat kommer att fixas till också.

Den fullständiga listan med åtgärder kan beskådas på Bethesdas blogg och den nämner bland annat att de sedan tidigare utannonserade funktionerna Creation Kit och Steam Workshop snart är klara och kommer att släppas till PC inom kort.

Det har dock inte satts något exakt släppdatum för uppdateringen än, men på bloggen skriver Bethesda att de hoppas bli klara nästa vecka så att uppdateringen snart kan släppas.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading