Nytt Assassin's Creed tar sig an amerikanska revolutionen?

Nya rykten kring nästa installation

Nästa upplaga av Assassin's Creed tar serien till 1700-talet och det amerikanska frihetskriget, har en källa avslöjat för CVG.

Det är inte första antydan om att lönnmördarna tar sig över Atlanten. I Brotherhood-expansionen Da Vinci Disappearance fanns koordinater till staten New York med och enligt franchisens historia har George Washington the Apple of Eden i sin ägo.

Amerikanska revolutionen fanns även med som ett tänkbart alternativ i en undersökning om seriens framtid som Ubisoft gjorde i höstas. Då var det konflikten mellan nybyggare och indianer under den amerikanska frihetstiden som skulle vara huvudspåret.

Spelet ska enligt källan officiellt avtäckas före räkenskapsårets slut, det vill säga innan den sista mars. Enligt ett uttalande från Ubisoft själva förra veckan ska nästa installation bli det "största spelet hittills" i serien.

Någon officiell kommentar om ryktenas sanningsgrad finns inte, men klart sedan länge är i alla fall att ett nytt tillskott i Assassin's Creeds huvudserie ska släppas i år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

Här är de snabbaste bilarna i GTA 5

Youtube-kanalen som har den kompletta listan.

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading