Imorgon släpps modifieringsverktyget Creation Kit till The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10), meddelar Bethesdas marknadschef Pete Hines.

"Till våra Skyrim-fans på PC; vårt Creation Kit är på väg att släppas på tisdag. Och dessutom kommer det med en överraskning", twittrade han häromdagen.

Vad den sistnämnda överraskningen består av får vi helt enkelt se imorgon.

Det är i linje med tidigare spel i serien att släppa den här typen av verktyg till de modningsintresserade där ute. I regel brukar en hel del intressanta tillägg bli resultatet.

Creation Kit kan laddas ned via Steam och kommer dessutom tillsammans med delningsverktyget Skyrim Workshop. Det ska låta dig dela med dig av dina skapelser direkt i Steam och du kan därmed också lätt hitta andras modifikationer och testa dem.

Bethesda är dessutom tydliga med att det här är en viktig del av spelet och att utvecklingen av Creation Kit kommer att fortgå även efter släppet imorgon.

"Vi är inte färdiga än. Inte Valve heller. Ge oss återkoppling på vara forum med vad du tycker om Creation Kit och Skyrim Workshop. Vi har uppdateringar på gång så dela med dig av dina tankar", skriver de på sin officiella blogg.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Fler artiklar av Simon Campanello