Att utvecklaren Rockstar trivs bäst i öppna landskap vet vi med all säkerhet. Efter spel som Grand Theft Auto-serien, Bully och Red Dead Redemption skulle vi med lite god vilja kunna kalla dem för mästarna av öppna spelvärldar.

Och nu verkar det som att företagets San Diego-studio planerar att hålla sig kvar i där. I flera jobbannonser som Gamasutra hittat kan vi läsa att studion söker olika typer av programmerare till projekt där öppna spelvärldar nämns i beskrivningen.

Den kanske rimligaste gissningen är att studion arbetar på en uppföljare till western-succén Red Dead Redemption. Detta är givetvis bara spekulationer än så länge, då det skulle kunna röra sig om en rad olika spel.

Men handlar det om Red Dead Redemption 2 finns åtminstone jag längst fram i bokningskön redan nu.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.