Assassin's Creed: Revelations får DLC till enspelarläget

Nya äventyr för Desmond

Efter två nedladdningsbara paket med flerspelarmaterial är det nu dags för Assassin's Creed: Revelations (7/10) att få sitt första tilläggspaket för den ensamme spelaren.

Rykten säger att handlingen i tillägget kommer att fokusera på karaktären Desmond och bjuda på fler pussel i första person, då X360A uppdaterat listan för Achievments i spelet och där nämns blockbaserade pussel.

Något släppdatum eller pris för det än så länge namnlösa materialet har inte utannonserats än.

Samtidigt har vissa spelbutiker på internet börjat visa upp en specialversion av Revelations, som fått undertiteln Ottoman Edition, som enligt bilder ska innehålla "gratis nedladdningsbart material"; kanske kommer det nya nedladdningsbara materialet att lanseras ungefär samtidigt som Ottoman Edition?

Ubisoft har ännu inte kommenterat uppgifterna angående den nya utgåvan av spelet, men Assassin's Creed: Brotherhood fick en liknande version i och med Da Vinci Edition förra året, ett officiellt utannonserande är alltså troligtvis inte långt borta.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Här är de snabbaste bilarna i GTA 5

Youtube-kanalen som har den kompletta listan.

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading