Bethesda visste om problemen med PS3-versionen av Skyrim

Det var "uppenbart" under deras tester innan släppet

Sedan The Elder Scrolls V: Skyrim (10/10) släpptes har det varit stora problem med PlayStation 3-versionen, trots ett flertal uppdateringar.

Kotaku hade nyligen en kortare intervju med regissören Todd Howard, och där säger han att Bethesda visste om "problemet med dåligt minne" för just PS3-varianten. Däremot trodde han att det "enbart var en låg procentsats" som skulle drabbas av det. Howard minns också hur "uppenbart" det var när de testade Skyrim gentemot Sonys konsol.

Problemen ska uppstå beroende på vad du gör i vilken ordning och vilka uppdrag som är antagna - inte bildskärmsuppdateringarna som många har spekulerat kring.

Nu hoppas Howard att det mesta ska vara löst i och med släppet av uppdatering 1.4, men han vågar inte garantera det i och med problemen med tidigare omplåstringar.

Direkt efter att denna text publicerades på vår modersajt kontaktade Bethesda dem för att klargöra vissa saker. De säger bland annat att de inte visste om det, utan att det bara "kanske" kunde ske, och även att deras tester visade att deras lösningar fungerade.

Det här är ett uppenbart räddningsförsök av bolaget bakom titeln eftersom Howard erkände saker som är väldigt pinsamma för dem, och som även kan leda till stämningar i USA.

Hur är ditt förtroende gentemot Bethesda?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (6)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading