Gears of War 3 får sitt fjärde och förmodligen sista DLC

Forces of nature släpps i mars

Epic har meddelat att det fjärde tillägget till Gears of War 3 (8/10) heter Forces of Nature och kommer att släppas den 27 mars.

I paketet ingår tre nya banor som alla utspelar sig i efterdyningarna av någon form utav naturkatastrof, därav namnet. Dessutom banan Raven Down från det första spelet i serien och Jacinto från GoW 2, båda i uppfräschade versioner förstås.

Det var spelets producent Rod Fergusson som via GameTrailers fick äran att avtäcka Epics förmodligen sista tillskott till serien. Han avslöjade också att fyra stycken hemliga vapen ska finnas gömda på banorna.

De kallas Elemental Cleavers och det finns några Achievements att kamma hem om du hittar och använder dem. Totalt tillför Forces of Nature tio nya Achievements på sammanlagt 250 poäng.

Tilläggspaketet innehåller också fyra nya karaktärsmodeller: Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Genadier Elite och Savage Hunter. Dessutom sju nya vapenutseenden som kan låsas upp genom att spela de nya banorna.

Något pris är inte avslöjat ännu men de tidigare tilläggen till spelet har legat på 800 Microsoft Points styck.

Forces of Nature är det sista nya innehållet som ingår i säsongspasset och bör därför också vara det sista tillägget till spelet men Fergusson säger till DigitalSpy att "man aldrig kan veta säkert".

"Vi har fullföljt vad vi lovat de med säsongspass, nu handlar det egentligen om vad spelarna begär och sånt och vad folk vill ha. Men jag menar, vi har lagt ned mycket arbete på att skapa tilläggen om man räknar interna resurser och fokus och sånt. Det är verkligen upp till efterfrågan från spelarna. Om de verkligen trånar efter det och verkligen vill ha det, då är det någonting vi absolut kan se över".

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading